Felhasználási feltételek

 

Általános Szerződési Feltételek


www.tuzijatekfutar.hu webáruház látogatásával és használatával Vásárló kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a használatára vonatkozó feltételeket, valamint az adatkezelési szabályzatot megismerte és annak minden pontjával egyetért.

 

Üzemeltető: Pyro-Fókusz Kft.

Székhely: 7763, Egerág, Hrsz.: 129/5.

Cégjegyzékszám: 02-09-071742

Adószám: 14058082-2-02

Cégjegyzéket vezető bíróság neve: Pécsi Törvényszék Cégbírósága

E-mail cím: pyrofokusz@t-online.hu

Telefonos elérhetőség: 06209261-483

 

Vásárló: Ön, mint a weboldalt látogató magánszemély, aki a weboldalon böngészik és terméket rendel meg.


Módosítás

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül, egyoldalúan módosíthatja az ÁSZF-et. A módosítás a weblapon történő közzétételével lép hatályba és válik kötelező érvényűvé mindkét fél részére.

 

Szerződés létrejötte

A Vásárló megrendelésének leadásával távollevők közötti szerződés jön létre, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet értelmében.

 

Megrendelés leadása

1. lépés - a termékek kiválasztása

A Webáruházban a TERMÉKEK fül alatt találja meg a pirotechnikai termékeket kategóriákba rendezve. Mindegyik mellett részletes leírást talál a fontosabb paraméterekkel: kaliber, lövésszám, működési idő, kirajzolt effektek, ár.  A kiválasztott tűzijátékokat a kosárba tudja helyezni.

2. lépés - regisztráció

A megrendelés feltétele a regisztráció. Ebben szükséges megadni a nevét, címét, elérhető telefonszámát. A regisztráció során bekerül a rendszerbe és folytathatja a megrendelését. A regisztrációs e-mail-ben aktiválnia kell a hozzáférését. Regisztrációjával Ön elfogadja a Pyro-Fókusz Kft. adatkezelési szabályzatában leírtakat. Adatkezelési szabályzatunkat itt olvashatja.

 

3. lépés - szállítási adatok megadása
              A megrendelő lapon lehetőség van arra, hogy megadja, hova kívánja a kiszállítást kérni és mikor.

A szállítási feltételekről a http://www.tuzijatekfutar.hu/content/1-szallitas oldalon talál bővebb információt.

 

4. lépés - számlázási és fizetési adatok megadása

A megrendelés utolsó lépéseként, a feltételek elfogadása után megadhatja, hogy milyen formában szeretné kifizetni a termékeket (készpénzben, vagy banki átutalással).

5. lépés - adategyeztetés

Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot (elsősorban telefonos formában) és egyeztetik a megadott adatokat.

 

6. lépés - a tűzijáték termékek átvétele

A megrendelésben megadott helyen és időben átadjuk a pirotechnikai termékeket.

 

Termékek

A polgári célú pirotechnikai tevékenységekről szóló 173/2011. (VIII. 24.) Korm. rendelet szerint:

-az 1. osztályú (korábban: játékos) pirotechnikai terméket csak a 14. életévüket betöltött személyek,

-a 2. osztályú (korábban: kis) tűzijáték terméket csak a 16. életévüket betöltött személyek,

-a 3. osztályú (korábban: közepes) tűzijáték terméket csak a 18. életévüket betöltött személyek vehetik át és használhatják fel!

Átvételkor a jogszabály által előírt életkort igazolni kell (személyi igazolvány, diákigazolvány, útlevél, jogosítvány felmutatásával).

 

Visszavételezés

Üzemeltető telefonos időpont és helyszín egyeztetése után vételezi vissza az el nem használt, lejárt szavatosságú, vagy megrongálódott tűzijátékokat, térítésmentesen, a jogszabályban leírtak szerint.

 

Elállási jog

Vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezéseit alapul véve. Az elállási nyilatkozatot kizárólag írásbeli formában közölheti Üzemeltetővel. Vásárló a hiánytalanul, és épségben átadott termékek visszajuttatásával, valamint a vásárláskor részére átadott számla bemutatásával érvényesítheti elállási jogát.

 

Felelősségvállalás

Üzemeltető semmilyen formában nem vállal felelősségét a megvásárolt termék nem rendeltetésszerű tárolása, használata, a vonatkozó Kormányrendelet előírásainak, a termék kezelési és használati útmutatójában leírtak be nem tartása esetén.

 

 

 


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termékSzeretnéd megosztani az oldalt ismerőseiddel ?Anti Spam Program